Saturday, June 6, 2015

Mini Elca Alışverişim :)

Herkese merhabalar! 

Buralara yaklaşık 1 aydır uğrayamıyordum çünkü yüksek lisansımın bitirme aşamasındaydım, şimdi okulu bitirdiğime göre gelsin biriken yazılar :)

Bugün uzun süredir uğramadığım Elca'ya uğradım. Pek çok ürün tükenmişti, hele Mac standı resmen bitmiş :) Sanırım en kısa sürede yeni ürünler gelecek takipteyim buradan ve Instagram'dan gelir gelmez haber vereceğim. Bugün Heirloom Mix koleksiyonundan 2 parça ürün aldım. İlki şuanda da başka bir koleksiyonda satışta olan No Faux Pas rengindeki mat serisinden bir ruj. mat olmasına rağmen kremsi bir yapısı var ve dudağı kurutmuyor bu nedenle bayıldım resmen :) Fotolarda ışık nedeniyle çok belli olmayabilir ama ilerleyen günlerde tekrar paylaşacağım. Şİmdilik kalıcılığını deneyemedim çünkü pijama mode on iken denedim :) Canlı bir pembe rengi var, özellikle tatillerde kullanmayı düşünüyorum. Fiyat 20 TL gibi oldukça uygun. Günlük hayatta daha nude renkleri tercih ediyorum. Sparke of Romance rengi de aklımda kaldı sanırım bu hafta onu da almaya gideceğim :)



Aldığım bir diğer şey ise Dark Majesty jel eyeliner oldu. Mac'in jel eyeliner'ından oldukça memnundum zaten 18 TL gibi bir fiyata görünce bu rengi de kaçırmadım :) Bu renk de siyah ancak içinde ışıltılar var ancak öyle çok belli olmuyor. Yine severek kullanacağım bir eyeliner olacağa benziyor. 



Kısacası, We love Elca :)

Görüşmek üzere!

3 comments:

BirHayatBirFeride said...

Şu Elca ya bir gitsem iflas edip geri gelirim herhalde. Fiyatı nasıl uygun öyle güle güle kullan canım

Kızsal Şeyler said...

şu Elca keşke Mersin'de de olsa :)

Gizo said...

gel birlikte gezelim ama iflas garantili :) teşekkür ederiim :) İstanbul'a beklerim canım :)