Monday, August 10, 2015

M. Asam Brilliant Teint

Herkese merhabalar ! 

Bugün sizinle Bloggerlar Paylaşıyor 'da yazdığım yazıyı paylaşacağım :) Bildiğiniz gibi artık cuma günleri bu sitede yazılarım yayınlanıyor, takiptesiniz değil mi ? Geçtiğimiz haftalarda yazımda M. Asam Brilliant Teint transparan makyaj ürününden bahsettim. Yazıma M. Asam Brilliant Teint linkinden ulaşabilirsiniz. Ben de aşağıda paylaşıyorum. Keyifli okumalar :) 

"Herkese merhabalar,


Bugün sizlere iyiki de tanımışım dediğim bir üründen bahsedeceğim. M. Asam Brilliant Teint benim gibi yaz günleri için doğal ışıltı arayanlar için çok doğru bir seçim olacaktır.

Öncelikle ambalajının şıklığından başlayacağım, altın rengi makyaj ürünlerini daha bir kullanasım geliyor benim nedense :)




Kremsi bir yapıda, içinde küçük ışıltılar bulunduran bir yapıda bir ürün karşılıyor bizi. Rengi de kayısı renginde ayrıca hoş meyveli bir kokusu var.




Ürün transparan bir yapıda, fondöten gibi bir kapatıcılığı yok. Bu nedenle ben genelde fondötenimin altına makyaj bazı olarak uyguluyorum. Ancak yağlı bir cildim olduğu için içindeki ışıltıların parlama yapacağını düşündüğüm bölgelerden kaçınıyorum. Genelde allığıma ışıltı katsın diye yanağıma ve hafif bir şekilde de burnuma ve çeneme dağıtıyorum.  Çok güzel bir aydınlık veriyor. Ancak kuru bir cildiniz varsa tüm bölgelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek başına kullanıldığında ise cildin mat ve soluk görünümünü alıyor ki en sevdiğim yanı da bu :) Yaz günlerinde ten makyajından olabildiğince kaçınmaya çalıştığım için bu özellik kurtarıcı gibi oldu benim için.




Elimde bıraktığı ışıltıyı görüyorsunuz değil mi ? :) Çok güzel değil mi ama ?





Ürüne Watsons, Gratis mağazalarından veya bazı eczanelerden ulaşabilirsiniz. Fiyatı 85 TL civarında. Bence fiyatına değecek bir ürün ve uzun sure kullanılabilecek boyutlarda.

Görüşmek üzere,
Güzel haftalar :)"


1 comment:

Kozmetik Psikolojisi said...

biraz pahalıca ama değer diyorum testerını denemiştim süper bişey =)