Thursday, April 23, 2015

Otacı Bitkisel'den Gelenler :)

Merhaba herkese,

Blogumu gerilerden güncelleyebiliyorum ama iş, okul derken çok az fırsatım oluyor, en kısa sürede telafi edeceğim :) Bugün size geçenlerde Otacı Bitkisel'den denemem için aldığım paketten ve kullandığım şampuanından bahsedeceğim. 
Otacı yıllar önce daha küçükken annemin ısırgan otu şampuanını almasıyla tanıdığım bir marka, güvenilirliğini kanıtladığını düşünüyorum yıllardır yerini koruyor çünkü :) Şimdi ise pek çok yeni ürünle piyasadalar. Hepsini deneme imkanı bulabildiğim için çok mutlu hissediyorum :)



Bugün "Dökülmeye Karşı Saç Bakım Şampuanı" nı deneme imkanı buldum. Saçlarım ince telli olduğu için ve bana yolladıkları tester da ince telli saçlar için olduğu için ilk bu ürünü denemeye başladım :) Normalde de Bioxcin kullandığım için saç dökülmesine karşı bir şampuan denemek istedim ayrıca :) Şampuan hakkında yorumlarıma gelirsek, öncelikle kokusu biraz ağır, bu da bitkisel içeriğinden kaynaklanıyor. Her halinden buram buram doğallık, bitkisellik kokuyor. Köpüren şampuanlardan. Köpürmeyenlerle yıkayınca sanki hiç temizlenmemiş gibi oluyor sinir oluyorum zaten :) Banyodan sonra saçlarım daha bir hacimli oldu hem de daha ilk kullanmamdan sonra! Sanırım tam olarak etkisini görmek için orjinal boyunu alacağım..


Görüşmek üzere..
İyi geceler ! :)

1 comment:

Unknown said...

Otacı'nın ürünlerini hep denemek istiyorum ama bir türlü kısmet olmadı. Ellerine sağlık yazı için :) Blog keşif etkinlğinde gördüm bloğunuzu, bana da beklerim : elifveyasam.blogspot.com.tr